Wandelclub TITUS

Wandelen is het nieuwe sportief bewegen! Steeds meer mensen ontdekken de wandelsport en trekken de wandelschoenen aan om heerlijk te genieten van al het mooie in onze gemeente Voorst.

Loopgroep TITUS start nu ook Wandelclub TITUS!

In september 2019 gaan we starten met een Wandelclub, naast onze hardloopgroepen. Twee keer per week kun je, onder deskundige begeleiding, 1,5 uur meedoen in deze nieuwe club! Titus Mulder, zelf vorig jaar van Twello naar Rome gewandeld en een ervaren hardloop- en wandelcoach, zal je begeleiden en helpen om de wandelsport eigen te maken.

Hoe zit een wandeltraining eruit?

We beginnen iedere training met een rustig stuk inlopen vanaf het Marktplein in Twello. (om de week starten we op de zondag vanaf het Hof van Bussloo) We wandelen dan een kilometer richting de rand van het dorp. Daar doen we even wat rek- en strekoefeningen en krijg je tips en trucs hoe je jouw wandelstijl zo efficiënt en goed mogelijk krijgt. Hiermee gaat jouw wandelplezier alleen maar vooruit! Vervolgens lopen we routes rondom Twello, die je telkens weer de prachtige omgeving en nieuwe plekken laat ontdekken. De routes zijn zo gemaakt dat “afsteken” mogelijk is, zodat iedereen mee kan! De afstanden variëren tussen 5 en 10 km. Na afloop gaan we nog even weer rekken en strekken en voor de liefhebbers is er koffie of thee bij een van de café’s in het dorp of bij het Hof van Bussloo.

Wanneer wordt er gewandeld?

We starten vanaf september op 2 tijdstippen per week . Naarmate de animo groeit, gaan we ook het aantal trainingsmomenten laten groeien.
Dinsdagavond: 19.00 uur tot 20.30 uur , start vanaf het Marktplein in Twello
Zondagochtend: 09.00 uur  tot 10.30 uur, start vanaf het Marktplein (de ene week) of vanaf het Hof v Bussloo (de andere week)

Voor wie geschikt?

De wandeltrainingen zijn geschikt voor iedereen!  We maken de trainingen zo dat iedereen mee kan komen! We zorgen ervoor dat je op een verantwoorde manier je wandelconditie opbouwt en dus ook je uithoudingsvermogen, kracht, houding en plezier! 

Proefperiode

Om je kennis te laten maken met onze nieuwe wandelclub, bieden we iedere deelnemer een proefperiode aan van 8 weken.  Je mag dan meedoen aan alle wandeltrainingen én aan de zaaltraining op de donderdagavond (gymoefeningen om je gehele lijf sterker te maken) De kosten voor deelname bedragen slechts 48 euro voor deze proefperiode. Schrijf je hier in voor de proefperiode!

Lidmaatschap

Een lidmaatschap bij wandelclub TITUS of loopgroep TITUS loopt altijd vanaf 1 januari en dan gedurende het lopende jaar. Wil je dus na de proefperiode lid worden, dan betaal je voor 2019 alleen nog de maanden november en december = 30 euro (15 euro per maand). In 2020 kun je dan een jaar lid worden en betaal je 150 euro ( je ontvangt ieder jaar in december weer een verzoek tot verlenging) of 15 euro per maand via automatische incasso.

Nieuwsbrief

Iedereen die lid is van Loopgroep TITUS of Wandelclub TITUS ontvangt wekelijks per email   een nieuwsbrief. Daarin worden de routes geplaatst die we de week erop gaan hardlopen of wandelen en welk type training we gaan doen. Bovendien  organiseren we regelmatig naast het hardlopen andere leuke activiteiten (mountainbiketocht , wandeltochten in den lande, yogalessen, deelname aan wandel of hardloopevents etc etc. ) Ook deze vermelden we in de wekelijkse nieuwsbrieven. Voordeel van deze nieuwsbrief is ook dat je toch zelf de routes kunt wandelen of hardlopen, wanneer je onverhoopt niet bij een training kunt zijn.

Aanmelden of meer informatie?

Klik hier om je aan te melden voor de proefperiode. Direct inschrijven kan ook, meld je dan aan via het inschrijfformulier of stuur een email naar info@startfinish.nl. Wil je nog meer informatie, bel dan gerust even met Titus Mulder: 06 12904912