Cursus Hardlopen

ZULLEN WE (WEER) GAAN HARDLOPEN ?

Heb je (weer) zin om te gaan hardlopen, maar kun je daarbij niet de motivatie en de juiste opbouw te vinden? We gaan je hierbij weer helpen vanaf 2022!!

Loopgroep TITUS gaat vanaf januari 2022 weer starten met trainingen verzorgen en we gaan weer enkele keren per jaar de cursus hardlopen aanbieden!

Cursus hardlopen
Op zaterdag 22 januari as start de cursus hardlopen. Iedereen kan meedoen, ongeacht geslacht, conditiestaat, gewicht of leeftijd.

Waar gaan we starten
We starten op zaterdag bij Strandhuys de Enk op Bussloo. Het voordeel is dat je lekker droog kunt omkleden, je spullen in bewaring kunt leggen en evt. na afloop een bakkie koffie of thee kunt nuttigen.
De starttijd is op zaterdag is om 16.00 uur vanaf Strandhuys de Enk op Bussloo.

De andere training is vanaf het marktplein in Twello op woensdagavond van 18.30 tot 19.30 uur en is ook onder begeleiding

Parkeren op Bussloo
Als je meedoet met de cursus kun je gratis parkeren bij Strandhuys de ENK. Het adres is Kneuterstraat 19 , 7384CM WILP (google maps )

De cursus hardlopen
We brengen je in 8 weken tijd van 0 km naar 5 km hardlopen. Met plezier en op een gezonde, verantwoorde manier. Je ontvangt bij de eerste les een schema, waarbij je 2 x per week gaat trainen. Het schema bestaat uit 16 trainingen. De ene training wordt gegeven op zaterdag (tijdstip is nog nader te bespreken, maar de eerste les i.i.g. om 16.00 uur) en de 2e training is op woensdagavond vanaf het Marktplein in Twello , start 18.30 uur. Je kunt natuurlijk er ook voor kiezen om bijvoorbeeld 1 training onder begeleiding te volgen en de ander zelf te doen.

De cursus kost 75 euro. Dit is inclusief schema, deskundige begeleiding en de garantie dat je de 5 km haalt! Mocht dit om welke redenen dan ook niet lukken, dan mag je bij een volgende cursus weer gratis meedoen.

Opgeven kan door op onderstaande button te klikken:

 

 

Wat heb je nodig?

Een paar hardloopschoenen of iets wat daarop lijkt is in eerste instantie voldoende! Daarnaast een lekker zittend shirt/jack met een joggingbroek of runningtight. En verder hoef je alleen maar te komen…

Warming Up

Iedere training starten we met een warming up. Een beetje joggen, oefeningen doen, en vooral veel loopscholing, zodat je vanaf het begin goed leert hardlopen.

Kerntraining

De kerntraining is de eigenlijke training. Deze staat ook in het schema die je ontvangt. We beginnen met weinig hardlopen en veel wandelen en naarmate de weken vorderen zal het wandelen steeds korter worden en het hardlopen steeds meer.

Cooling down

Iedere training sluiten we af met cooling down oefeningen en rekoefeningen, zodat je weer fris en voldaan naar huis gaat!

Kosten

De kosten van de cursus bedragen 75 euro! En dat voor 16 lessen!
Bovendien krijg je de zekerheid dat je het diploma gaat halen. lukt het onverhoopt niet, dan mag je gratis de volgende cursus volgen

En als ik een keer niet kan

Geen probleem. Via het schema kun je prima zelf de training ook uitvoeren. Je mag 2x per week komen, maar het hoeft dus niet. Wel is het beter zoveel mogelijk lessen mee te doen voor jouw eigen motivatie en om het lopen goed te leren.

Hoe geef ik me op

Doe mee met onze cursus hardlopen! Klik op de buttom hieronder en schrijf je snel in! De eerstvolgende cursus start 22 januari 2022. Instromen kan tot 3 weken na aanvang. Trainingen op zaterdag en woensdag.

Via een druk op onderstaande button kom je bij het inschrijfformulier. Vul deze in en je kunt meedoen!