cursus hardlopen

NA DE VAKANTIE GAAN WE HARDLOPEN !

Iedereen kan meedoen, ongeacht leeftijd, gewicht, wel of geen conditie. We gaan in  16 lessen jou naar 5 km hardlopen brengen!  2 x per week

STARTDATUM CURSUS HARDLOPEN
De  cursus hardlopen start op woensdag 11 september om 18.30 uur vanaf het Marktplein in Twello. De andere les wordt gegeven op zaterdagochtend om 10.30 uur vanaf het Gemeentehuis.

Wie kan meedoen?
In principe kan iedereen meedoen met de cursus hardlopen.  Van jong tot oud, man of vrouw en ongeacht of je wel of geen conditie hebt of ooit gesport hebt. We bouwen verantwoord en op ieders eigen niveau op.  Twijfel je over je gezondheid, neem dan vooraf even contact met ons op via het  contactformulier.

Lekker gezond het najaar in !
(Hard)lopen is  dé ideale manier om te starten met een gezonde levenswijze en om bijvoorbeeld wat kilo’s kwijt te raken en je lichaam in een betere “shape”te brengen.

Kleding en schoeisel
Als je nog nooit hardgelopen hebt is het verstandig om goede hardloopschoenen te kopen. Maar wacht daar nog even mee totdat je enkele lessen gedaan hebt. Je kunt het best eerst je allerbeste sportschoenen aandoen die je hebt. Voor kleding geldt dat je een comfortabele joggingbroek (of als je die al hebt een running tight) aandoet en een shirt en trui of jack.

De kosten
De cursus hardlopen kost 50 euro en helpt je (weer), samen met het schema wat je erbij ontvangt, richting de 5 km hardlopen. Wil je daarna nog meer, dan kunnen we jou daar ook in bijstaan middels trainingen, schema’s en advies in de loopgroep.

Wil je meedoen of meer informatie, neem dan gerust contact met ons op via het contactformulier of vul direct het inschrijfformulier in.

Wat heb je nodig?

Een paar hardloopschoenen of iets wat daarop lijkt is in eerste instantie voldoende! Daarnaast een lekker zittend shirt/jack met een joggingbroek of runningtight. En verder hoef je alleen maar te komen…

Warming Up

Iedere training starten we met een warming up. Een beetje joggen, oefeningen doen, en vooral veel loopscholing, zodat je vanaf het begin goed leert hardlopen.

Kerntraining

De kerntraining is de eigenlijke training. Deze staat ook in het schema die je ontvangt. We beginnen met weinig hardlopen en veel wandelen en naarmate de weken vorderen zal het wandelen steeds korter worden en het hardlopen steeds meer.

Cooling down

Iedere training sluiten we af met cooling down oefeningen en rekoefeningen, zodat je weer fris en voldaan naar huis gaat!

Kosten

De kosten van de cursus bedragen slechts 50 euro! En dat voor 16 lessen!

En als ik een keer niet kan

Geen probleem. Via het schema kun je prima zelf de training ook uitvoeren. Je mag 2x per week komen, maar het hoeft dus niet. Wel is het beter zoveel mogelijk lessen mee te doen voor jouw eigen motivatie en om het lopen goed te leren.

Hoe geef ik me op

Doe mee met onze cursus hardlopen! Klik op de buttom hieronder en schrijf je snel in! De eerstvolgende cursus start begin september 2018. 

Via een druk op onderstaande button kom je bij het inschrijfformulier. Vul deze in en je kunt meedoen!