cursus hardlopen

ZULLEN WE GAAN  HARDLOPEN ?

Heb je zin om te gaan hardlopen, maar kun je daarbij niet de motivatie en de juiste opbouw vinden? Wij helpen je strak weer graag!

Op zaterdagochtend hebben we een basisgroep hardlopen. We starten om 9.30 uur bij het Gemeentehuis en iedereen kan mee, mits je al 10 minuten achter elkaar kunt rennen.

Het tempo ligt laag en we zorgen dat je in enkele weken tijd lekker meekunt kunt lopen in deze groep.

Wil je eerst op het niveau van 10 min achter elkaar hardlopen komen, stuur me dan even een email : info@startfinish.nl en dan geef ik je een basisschema hardlopen, die je binnen 3 weken op 10 min hardlopen brengt. Daarna kun je met onze basisgroep verder werken aan je conditie en opbouw.

 

Wat heb je nodig?

Een paar hardloopschoenen of iets wat daarop lijkt is in eerste instantie voldoende! Daarnaast een lekker zittend shirt/jack met een joggingbroek of runningtight. En verder hoef je alleen maar te komen…

Warming Up

Iedere training starten we met een warming up. Een beetje joggen, oefeningen doen, en vooral veel loopscholing, zodat je vanaf het begin goed leert hardlopen.

Kerntraining

De kerntraining is de eigenlijke training. Deze staat ook in het schema die je ontvangt. We beginnen met weinig hardlopen en veel wandelen en naarmate de weken vorderen zal het wandelen steeds korter worden en het hardlopen steeds meer.

Cooling down

Iedere training sluiten we af met cooling down oefeningen en rekoefeningen, zodat je weer fris en voldaan naar huis gaat!

Kosten

De kosten van de cursus bedragen slechts 50 euro! En dat voor 16 lessen!

En als ik een keer niet kan

Geen probleem. Via het schema kun je prima zelf de training ook uitvoeren. Je mag 2x per week komen, maar het hoeft dus niet. Wel is het beter zoveel mogelijk lessen mee te doen voor jouw eigen motivatie en om het lopen goed te leren.

Hoe geef ik me op

Doe mee met onze cursus hardlopen! Klik op de buttom hieronder en schrijf je snel in! De eerstvolgende cursus start begin september 2018. 

Via een druk op onderstaande button kom je bij het inschrijfformulier. Vul deze in en je kunt meedoen!