Unieke Opfriscursus hardlopen!

We gaan in januari 2019 een unieke cursus hardlopen verzorgen! Iedereen kan meedoen, ongeacht leeftijd, gewicht, wel of geen conditie. We gaan 4 lessen en een opbouwschema richting 30 minuten hardlopen. En iedereen kan het !

STARTDATUM CURSUS HARDLOPEN  5 JANUARI 2019
De  opfriscursus hardlopen start direct na de jaarwisseling op zaterdag 5 januari, zowel in Twello als in Apeldoorn.

Startlocatie
De lessen duren maximaal 1 uur en worden op 4 zaterdagen in januari gegeven op 2 locaties.
We starten in Twello om 9.30 uur vanaf het Gemeentehuis
We starten in Apeldoorn om 11.00 uur vanaf SV Orderbos (sportpark Orderbos)

Wie kan meedoen?
In principe kan iedereen meedoen met de cursus hardlopen.  Van jong tot oud, man of vrouw en ongeacht of je wel of geen conditie hebt of ooit gesport hebt. We bouwen verantwoord en op ieders eigen niveau op.  Twijfel je over je gezondheid, neem dan vooraf even contact met ons op via het  contactformulier.

Lekker gezond 2019 in!
De opfriscursus hardlopen is  een ideale manier om te starten met een gezonde levenswijze en om bijvoorbeeld wat kilo’s kwijt te raken en je lichaam in een betere “shape”te brengen. Zo kun je richting de zomer 2019 een mooie start maken met jouw nieuwe levensstijl!

Kleding en schoeisel
Als je nog nooit hardgelopen hebt is het verstandig om goede hardloopschoenen te kopen. Maar wacht daar nog even mee totdat je enkele lessen gedaan hebt. Je kunt het best eerst je allerbeste sportschoenen aandoen die je hebt. Voor kleding geldt dat je een comfortabele joggingbroek (of als je die al hebt een running tight) aandoet en een shirt en trui of jack. Het shirt is het best als het geen katoen is , maar een sportshirt. Deze houden je warm wanneer je gaat zweten.

De kosten
De opfriscursus hardlopen kost 39,95 euro en helpt je (weer), samen met het schema wat je erbij ontvangt, richting de 30 minuten hardlopen. Wil je daarna nog meer, dan kunnen we jou daar ook in bijstaan middels trainingen, schema’s en advies.

Wil je meedoen of meer informatie, neem dan gerust contact met ons op via het contactformulier of vul direct het inschrijfformulier in.

Wat heb je nodig?

Een paar hardloopschoenen of iets wat daarop lijkt is in eerste instantie voldoende! Daarnaast een lekker zittend shirt/jack met een joggingbroek of runningtight. En verder hoef je alleen maar te komen…

Warming Up

Iedere training starten we met een warming up. Een beetje joggen, oefeningen doen, en vooral veel loopscholing, zodat je vanaf het begin goed leert hardlopen.

Kerntraining

De kerntraining is de eigenlijke training. Deze staat ook in het schema die je ontvangt. We beginnen met weinig hardlopen en veel wandelen en naarmate de weken vorderen zal het wandelen steeds korter worden en het hardlopen steeds meer.

Cooling down

Iedere training sluiten we af met cooling down oefeningen en rekoefeningen, zodat je weer fris en voldaan naar huis gaat!

Kosten

De kosten van de cursus bedragen slechts 50 euro! En dat voor 16 lessen!

En als ik een keer niet kan

Geen probleem. Via het schema kun je prima zelf de training ook uitvoeren. Je mag 2x per week komen, maar het hoeft dus niet. Wel is het beter zoveel mogelijk lessen mee te doen voor jouw eigen motivatie en om het lopen goed te leren.

Hoe geef ik me op

Doe mee met onze cursus hardlopen! Klik op de buttom hieronder en schrijf je snel in! De eerstvolgende cursus start begin september 2018. 

Via een druk op onderstaande button kom je bij het inschrijfformulier. Vul deze in en je kunt meedoen!