Thermen Bussloo nieuwe hoofdsponsor Rondje Bussloo

Op zondag 25 augustus werd voor de allereerste keer een trail run georganiseerd op Bussloo door Start Finish Evenementen. Met bijna 500 deelnemers en schitterend weer was het evenement een doorslaand succes. Deelnemers konden kiezen uit 1, 2 of 3 rondes van 6 kilometer, over strand, door water, door sloten en door het bos. Bovendien werd Thermen Bussloo als hoofdsponsor gepresenteerd voor de komende drie jaar voor alle hardloop- en wandelevenementen die Start Finish op Bussloo organiseert.

Deelneemster Thamar Vrielink – Pelgrim kreeg het eerste trail T-shirt overhandigd door Frank Veldwachter, marketingmanager van Thermen Bussloo. Op het shirt prijkt het nieuwe ‘Rondje Thermen Bussloo’ logo! Viermaal per jaar wordt er op Bussloo een Rondje Thermen Bussloo georganiseerd: in de lente, zomer (trail run), herfst en rond kerst (op een magisch verlicht Bussloo).

Het unieke aan deze evenementen is dat tijdens de lente, herfst en kersteditie mensen naast hardlopen ook kunnen deelnemen als wandelaar aan alle afstanden.

Frank Veldwachter: “We zijn er trots op om de naam van Thermen Bussloo aan deze evenementen te verbinden. Niet alleen omdat onze wellness en hotel aan de rand van Bussloo liggen, maar vooral omdat gezondheid, vitaliteit en bewegen hele belangrijke thema’s voor ons zijn. Wij ondersteunen graag de mogelijkheid om mensen meer te laten bewegen door middel van dit soort evenementen. En bewegen koppelen we op deze manier weer aan ontspanning, wat wij mensen bij Thermen Bussloo en onze andere resorts bieden.”