Maak kennis met Titus

Allereerst zal ik mezelf even voorstellen: mijn naam is Titus Mulder. Oprichter en initiatiefnemers van StartFinish Events. Hardlopen en alles wat daarmee te maken heeft stroomt al mijn hele leven door de aderen. Met persoonlijke records van 29’58 sec (weg) en 30’47” (baan) op de 10 km kon ik in de jaren 90 redelijk meekomen in de regionale en landelijke atletiek. Met toppers als Gerard Nijboer, Marti ten Kate, Bert v Vlaanderen, John Vermeule en nog 10 tallen andere toppers was er vooral landelijk niet veel eer te behalen. Regionaal werden regelmatig ereplaatsen gehaald (Oostelijk kampioen 10 km), 3 x winnaar van de Dorpsloop Twello, 4x winnaar van de Wim v Beek Crossloop, winst in de Bruggenloop Deventer, 3e plaats op het NK Ekiden en nog vele regionale successen. Maar het meeste succes zat hem niet in het lopen van wedstrijden, maar in de beleving van de sport! Ik genoot (en geniet) nog steeds van de looptrainingen, het lopen door de prachtige natuur, het afzien tijdens tempotrainingen en vooral het genieten van het vrij zijn als je aan het lopen bent. Dat is altijd voor mij de grootste overwinning geweest. In de afgelopen jaren heb ik dat met succes weten over te brengen op mijn loopgroepen en mijn wandel en hardloopevementen.

StartFinish Events bestaat inmiddels al weer zo’n 17 jaar!

Anno 2019 organiseren we 12 wandel en hardloopevenementen, verhuren we vakantiewoningen aan de Noordhollandse Kust en geven trainingen aan loopgroepen. Op deze site kun je alle komende evenementen terugvinden. Wil je iets specifieks weten of heb je hulp nodig bij de organisatie van jouw evenement, dan kun je contact met ons opnemen..