Vrijwilligers

Op zaterdag 22 december organiseren we de Christmas Night Walk&Run Bussloo . Een prachtige beleving voor zowel wandelaars als hardlopers.
Geheel Bussloo wordt op deze avond verlicht met duizenden lichtjes. Zangkoren, muziek, live muziek, en special light effects zorgen ervoor dat de lopers een magisch rondje Bussloo kunnen lopen.
Daarnaast zorgen we voor de interne mens dmv een drankpost onderweg, waar men gratis thee, gluhwein, koffie, water en sportdrank kan innemen.

Er hebben zich inmiddels al meer dan 1000 deelnemers aangemeld en de verwachting is dat we de 1500 deelnemers, die we maximaal kunnen hebben, gaan halen. Prachtig natuurlijk deze enorme belangstelling!

Maar een dergelijke organisatie vraagt om vele handen en veel hulp!Al met al hebben we vele handen nodig met dit wonderlijke “rondje Bussloo” . We hopen dan ook dat je kunt helpen en/of dat je mensen weet die willen helpen .

Uiteraard zorgen we naast de geldvergoeding of kerstpakketvergoeding en saunabon voor een etensbon (snert , broodjes) en drinkbonnen!

Wil je helpen of weet je mensen die willen helpen, vul dan dit formulier in en we nemen contact met je op.

Alvast hartelijk dank!

TITUS Events
Titus Mulder