Wandel 1-2 daagse Twello

  • 25 & 26 mei 2019
  • 24 mei 2019 00:00
  • Start Marktplein Twello

Wandelen wordt steeds populairder! Mede door de overheden die overal prachtige wandelroutes aanleggen die dorpen en steden via prachtige fiets- en voetpaden verbinden. Dwars door weilanden, bossen, langs beken en landgoederen. Bovendien is deze manier van sporten en bewegen erg gezond en voor iedereen goed te doen. Het verbetert je algehele conditie, het verzet de zinnen van het dagelijkse bestaan en maakt je bewust van de prachtige omgeving waarin we wonen.

Voor ons alle reden om de 1e “wandel 1-2 daagse Twello” te organiseren! Een wandeltocht voor elk wat wils!

Zaterdag 25 en/of zondag 26 mei 2019

Iedereen kan zelf bepalen of je op zaterdag of zondag loopt of er een wandel 2-daagse van maakt (ideaal als voorbereiding op de 4 daagse van Nijmegen en Apeldoorn). Je kunt kiezen uit afstanden tussen 5 en 25 km. En ook mag je bij de 2 daagse zelf bepalen of je per dag verschillende afstanden loopt.

START/FINISH:  Marktplein Twello

De start en finish is in het centrum van Twello. Starten kan vanaf 7 uur in de ochtend tot 14 uur. Iedereen dient wel om 17.00 uur binnen te zijn.

ROUTES

Zaterdag de IJsselvalleiroute, zondag  ‘t Gelders Landschap. Je kunt per dag kiezen uit 5 routes, tussen de 5 en 25 km, waar we zoveel mogelijk gebruik maken van goed te bewandelen voet- en fietspaden, rustige landweggetjes, dijken en landgoederen. Het blijven openbare wegen, zodat de verkeersregels wel in acht dient te worden gehouden.  

Zeker niet saai: onderweg zorgen we voor vermaak, educatie, eten en drinken en proeven

De Wandel 1-2 Daagse Twello is absoluut niet saai. Naast de fraai uitgezochte routes kun je onderweg ook gebruik maken van sommige boeren, landgoederen, educatiecentra, kerken etc die hun deuren voor de wandelaars hebben opengesteld. Daarnaast staan er langs het parkoers standjes die eten en drinken aanbieden, al dan niet lokaal gemaakt. Ook gaan routes langs horecabedrijven die  speciale wandelaanbiedingen op het menu hebben staan. Veel wordt gratis aangeboden of tegen kostprijs, maar neem ook wat geld mee voor die speciale lunch, koffie of andere lekkernijen bij de horecabedrijven..

WANDELMEDAILLE EN SAUNABON

Iedere deelnemer ontvangt bij de finish een fraaie medaille!
Iedere deelnemer ontvangt een gratis dagje Sauna! twv. 33,50 euro! Deze wordt u aangeboden door Thermen Bussloo!

NA AFLOOP…

heerlijk naborrelen of dineren in Twello. De horecabedrijven in het centrum van Twello bieden iedere wandelaar na afloop een speciale aanbieding aan! Dat varieert van een 3 gangenmenu tot een heerlijke naborrel.   En als het weer meewerkt is het na zo’n wandeltocht heerlijk toeven op 1 van de terrassen in het centrum van Twello.

We maken komende periode bekend welke aanbiedingen en extra’s u krijgt als deelnemer!

Inschrijven

Klik op de tab hierboven in het menu om je in te schrijven.

Je kunt deelnemen aan 1 route op zaterdag, 1 route op zondag of op beide dagen een route kiezen. Als je hebt ingeschreven houden we je op de hoogte via nieuwsbrieven over alles wat relevant is. De kosten voor deelname variëren per afstand. Kijk voor meer informatie en prijzen ook onder inschrijven.

Inschrijven

Je kunt deelnemen aan 1 route op zaterdag, 1 route op zondag of op beide dagen een route kiezen. Als je hebt ingeschreven houden we je op de hoogte via nieuwsbrieven over alles wat relevant is. De kosten voor deelname varieren per afstand .

  • 5 km     zaterdag  5,00 euro , zondag 5,00 euro, beide dagen  9,00 euro (jeugd tot 16 jaar mag gratis mee!)
  • 10 km   zaterdag  7,00 euro, zondag 7,00 euro, beide dagen 12,50 euro (jeugd tot 16 jaar mag gratis mee!)
  • 15 km   zaterdag  9,00 euro, zondag 9.00 euro, beide dagen 15 euro (jeugd tot 16 jaar mag gratis mee!)
  • 20 km  zaterdag 11.00 euro, zondag 11.00 euro, beide dagen 17,50 euro (jeugd tot 16 jaar mag gratis mee!)
  • 25 km  zaterdag  12,50 euro, zondag 12,50 euro, beide dagen 20,00 euro (jeugd tot 16 jaar mag gratis mee!)

Honden mogen , mits aangelijnd, gratis meelopen! Ben je jonger dan 16? Dan hoef je niet in te schrijven en mag je gratis meedoen!

Individueel inschrijven

Om 1 persoon individueel in te schrijven kun je deze link gebruiken, je schrijft je dan in via inschrijven.nl

Meerdere personen inschrijven

Wil je meerdere personen tegelijk inschrijven, vul dan onderstaand formulier in. Vul de gegevens zo compleet mogelijk in.
Weet je van een van de deelnemers het e-mailadres niet, vul dan je eigen e-mailadres in.

Met uw deelname aan 'Wandel 1-2 daagse Twello' gaat u akkoord met onze Algemene Voorwaarden.