Route's

10 km zaterdag 23 mei

16 km zaterdag 23 mei

22 km zaterdag 23 mei

30 km zaterdag 23 mei

6 km zondag 24 mei

10 km zondag 24 mei

16 km zondag 24 mei

22 km zondag 24 mei

30 km zondag 24 mei

Wandel 1-2 daagse Twello

 • Datum wordt ivm Coronacrisis nog nader bepaald voor 2020
 • Start Dorpsplein Twello
Afstanden
 • 6 km
 • 10 km
 • 16 km
 • 22 km
 • 30 km
 • 6 km
 • 10 km
 • 16 km
 • 22 km
 • 30 km

 

In verband met de afgekondigde maatregelen vanuit overheid en RIVM kunnen we het Rondje Thermen Bussloo van zondag 29 maart helaas niet door laten gaan.
Het evenement wordt verplaatst naar een nader te bepalen datum dit jaar, onder voorbehoud van de ontwikkelingen rondom Corona.
Je inschrijving blijft geldig voor dit evenement.

Ook dit jaar gaan we weer prachtige wandelroutes uitzetten voor ieder wat wils. Van heerlijk genieten met je gezin van de prachtige omgeving  van Twello tot de serieuze lange afstandwandelaar. Op zaterdag gaan we richting Bussloo en de Appense Bossen, terwijl op zondag de routes richting  de prachtige IJsselvallei gaan.

Op beide dagen kun je kiezen uit afstanden varierend van 6 tot 30 km. Daarbij kun je alleen op zaterdag of alleen op zondag meedoen of natuurlijk beide dagen gaan genieten. Ook in afstand mag je variëren per dag.

 

START/FINISH:  Dorpsplein Twello

Je kunt op beide dagen starten vanaf 7.00 uur tot 12.00 uur . Iedereen moet wel voor 17.00 uur binnen zijn, dus als je de lange afstanden loopt, zorg dan dat je op tijd start.

Voordat je start dien je je te melden bij het startpunt op het Dorpsplein in Twello. Daar staat een tent waar je je melden kunt. Je ontvangt dan een routeboekje van de door jouw opgegeven route. In dit boekje staat duidelijk omschreven hoe het parkoers loopt. Bovendien zit er een plattegrond in , zodat je eigenlijk niet kunt verdwalen. Daarnaast hebben we pijlen uitgezet op de route, zodat je nog beter de weg kunt vinden.

Routes

De routes vind je binnenkort in het menu routes. Deze zijn ook te downloaden in  GPS Horloges, De links van de routes vind je binnenkort ook op deze website.

Parkeren 

Parkeren in Twello is gratis… Omdat we meer dan 1000 deelnemers verwachten op beide dagen , kan het zijn dat de parkeerplaatsen in het directe centrum vol zijn. Aan te raden is daarom om of met het openbaar vervoer (station is op 300 meter van de start) of fiets te komen of op tijd te starten. Twello kent meer dan 800 parkeerplaatsen in en rondom het centrum

Verkeer

Houdt er rekening mee dat je op de openbare wegen loopt. We hebben wel zoveel mogelijk verkeersluwe wegen , fietspaden en wandelpaden in het parkoers opgenomen, maar je dient je wel aan de verkeersregels te houden.

Honden

Honden mogen mee, mits aangelijnd. Op  zaterdag gaan de routes deels over Bussloo. Daar mogen over een stuk van 500 meter geen honden op het lopen. Zorg dus dat deze in ieder geval aangelijnd zijn en zorg voor ontlastingszakjes.

Drankposten en toiletten

Beter dan vorig jaar hebben we nu ook bij de start en finish  op het Dorpsplein in Twello toiletten en is ook in de ochtend de koffie al klaar. Dat is wel zo prettig starten.
Verder bevinden zich aan de routes  horecabedrijven, waar je heerlijk even kunt rusten en  eventueel naar het toilet kunt . Neem dus wat geld mee voor de gelegenheden.
Ook zorgen we op zowel de zaterdag als de zondag op 1 gratis drankpost onderweg (vanaf 10 km routes), waar je even kunt zitten en kunt genieten van koffie, thee, water en cake of koek.

Wees zuinig op onze natuur

De routes lopen veelal door natuurgebieden en over prachtige landwegen en landgoederen. Houdt aub de natuur schoon en neem afval mee . Onderweg staan her en der  vuilnisbakken .

Herinnering

Iedere deelnemer ontvangt van ons een speciale herinnering. Ook ontvang je, alleen bij voorinschrijving,  een saunavoucher van Thermen Bussloo. Deze ontvang je direct wanneer je inschrijft, zodat je deze vanaf de dag van inschrijving kunt verzilveren.

EHBO

We hebben tijdens dit weekend EHBO aanwezig,  zodat bij calamiteiten deze snel ter plekke kan zijn.

TOT SLOT NOG WAT TIPS

Lees vooral de routes vanuit het boekje die u ontvangt. De pijlen zijn reeds geplaatst, maar ervaring leert dat vandalen nog wel eens de neiging hebben om ze weg te halen of te verhangen. Let op. De pijlen hebben allemaal een logo , die rechtop staat in de richting van de pijl. Mocht deze dus anders staan, ga er dan vanuit dat deze is verhangen. Neem dan vooral het routeboekje erbij

Zorg ook voor eigen drinken en evt wat eten voor onderweg en neem wat geld mee.

Let op de aanbiedingen in het routeboekje die de horeca voor onderweg heeft gedaan.

Let goed op de verkeersregels en loop veilig en defensief (links van de weg buiten de bebouwde kom, zodat u het verkeer ziet aankomen)

Geniet volop!

VERDER WENSEN WE U ALVAST VEEL WANDELPLEZIER EN HEEL MOOI WEER OP 23/24 MEI A.S. !

Hoofdsponsors

Sponsoren

Hoofdsponsors

Hoofdsponsors

Inschrijven

Voorinschrijven kan tot vrijdag 22 mei 2020 18.00 uur.  Je ontvangt dan een naast de herinnering ook een saunavoucher. Na inschrijven op de dag zelf is zonder saunavoucher!

Ook kun je inschrijven bij Sport 2000 Buitink in Twello via het inschrijfformulier in de winkel.

Je kunt deelnemen aan 1 route op zaterdag, 1 route op zondag of op beide dagen een route kiezen. Als je hebt ingeschreven houden we je op de hoogte via nieuwsbrieven over alles wat relevant is. De kosten voor deelname varieren per afstand .

 • 6 km     zaterdag  5,00 euro ,   zondag 5,00 euro,    beide dagen  9,00 euro    (jeugd tot 16 jaar mag gratis mee!)
 • 10 km   zaterdag  7,00 euro,    zondag 7,00 euro,    beide dagen 12,50 euro    (jeugd tot 16 jaar mag gratis mee!)
 • 16 km   zaterdag  9,00 euro,    zondag 9.00 euro,    beide dagen 15 euro         (jeugd tot 16 jaar mag gratis mee!)
 • 22 km  zaterdag 11.00 euro,    zondag 11.00 euro,   beide dagen 17,50 euro    (jeugd tot 16 jaar mag gratis mee!)
 • 30 km  zaterdag  12,50 euro,   zondag 12,50 euro,   beide dagen 20,00 euro  (jeugd tot 16 jaar mag gratis mee!)

Ben je lid van de KNWB, dan ontvang je bij vertoon van de pas op de wandeldag zelf 2,50 korting per tocht.
Wij kunnen ook de wandelboekjes stempelen.

Ben je jonger dan 16? Dan hoef je je niet in te schrijven!
Indien je meerdere personen tegelijk wil in schrijven, vul de gegevens dan zo compleet mogelijk in.
Weet je van een van de deelnemers het e-mailadres niet, vul dan je eigen e-mailadres in.

 

 

 

Wandel 1-2 daagse Twello wordt gesponsord door

Met uw deelname aan 'Wandel 1-2 daagse Twello' gaat u akkoord met onze Algemene Voorwaarden.