Route's

5 km zaterdagroute 5 km

10 km zaterdagroute 10 km

15 km zaterdagroute 15 km

20 km zaterdagroute 20 km

25 km zaterdagroute 25 km

5 km zondagroute 5 km

10 km zondagroute 10 km

15 km zondagroute 15 km

20 km zondagroute 20 km

25 km zondagroute 25 km

Wandel 1-2 daagse Twello

 • 25 & 26 mei 2019
 • 24 mei 2019 00:00
 • Start Dorpsplein Twello
Afstanden
 • 5 km
 • 10 km
 • 15 km
 • 20 km
 • 25 km
 • 5 km
 • 10 km
 • 15 km
 • 20 km
 • 25 km

Inschrijven kan alleen nog op de dag zelf bij de start en finish!

De voorinschrijving is niet meer mogelijk. Na-inschrijving op de dag zelf (zaterdag en/of zondag bij de starttent op het dorpsplein in Twello kan wel.

Je kunt deelnemen aan 1 route op zaterdag, 1 route op zondag of op beide dagen een route kiezen. Als je hebt ingeschreven houden we je op de hoogte via nieuwsbrieven over alles wat relevant is. De kosten voor deelname variëren per afstand. Kijk voor meer informatie en prijzen ook onder inschrijven.

START/FINISH:  Dorpsplein Twello

Je kunt op beide dagen starten vanaf 7.00 uur in de ochtend tot 14.00 uur . Iedereen moet wel voor 17.00 uur binnen zijn, dus als je de lange afstanden loopt, zorg dan dat je op tijd start.

Voordat je start dien je je te melden bij het startpunt op het Dorpsplein in Twello. Daar staat een tent waar je je melden kunt. Je ontvangt dan een routeboekje van de door jouw opgegeven route. In dit boekje staat duidelijk omschreven hoe het parkoers loopt. Bovendien zit er een plattegrond in , zodat je eigenlijk niet kunt verdwalen. Daarnaast hebben we pijlen uitgezet op de route, zodat je nog beter de weg kunt vinden.

Mocht je het dan helemaal niet meer weten, dan kun je ons altijd nog bellen. Tel 0612904912. We zorgen dan dat je weer op de route terecht komt.

ROUTES

De routes zijn inmiddels definitief en kunnen ook gedownload worden in GPS Horloges: Hieronder  de links van de routes:
Zaterdag 5 km    Zaterdag 10 km   Zaterdag 15 km   Zaterdag 20 km   Zaterdag 25 km 

Zondag 5 km      Zondag 10 km      Zondag 15 km      Zondag 20 km      Zondag 25 km

Parkeren 

Parkeren in Twello is gratis… Omdat we meer dan 600 deelnemers hebben , kan het zijn dat de parkeerplaatsen in het directe centrum vol zijn. Aan te raden is om de auto bij het Gemeentehuis te zetten of bij Sporthal Jachtlust. Beide liggen op ongeveer 400 meter van het centrum af.

Uiteraard kun je ook met de fiets komen of met de trein. (station is 300 meter van het Dorpsplein verwijderd.)

VERKEER

Houdt er rekening mee dat je op de openbare wegen loopt. We hebben wel zoveel mogelijk verkeersluwe wegen , fietspaden en wandelpaden in het parkoers opgenomen, maar je dient je wel aan de verkeersregels te houden.

HONDEN

Honden mogen mee, mits aangelijnd. Op de 20 en 25 km op de zondag gaat de route deels over Bussloo. Daar mag over een stuk van 500 meter geen hond op het recreatiegebied lopen. Zorg dus dat deze in ieder geval aangelijnd is en zorg voor ontlastingszakjes

DRANKPOSTEN ONDERWEG

We hebben onderweg op alle routes behalve de 5 km een drankposten  ingericht. 1 daarvan is bemand en er zijn enkele onbemande drankposten. Alles op de drankposten is gratis. (bemande drankposten met koffie, thee, water, koek, onbemande drankposten met water en sportdrank)

Verder bevinden zich aan de routes ook Horecabedrijven, waar je heerlijk even kunt rusten en naar het toilet kunt evt. Neem dus wat geld mee voor de gelegenheden.

BEZIENSWAARDIGHEDEN ONDERWEG

We hebben de routes zo gemaakt dat je onderweg langs tuinders, boeren, molens etc komt, en we hopen dat deze hun deuren openzetten voor jullie. Enkelen hebben dit toegezegd, anderen wisten het nog niet. Je bent natuurlijk vrij om bij de opengestelde bedrijven eens een kijkje te nemen.

WEES ZUINIG OP DE NATUUR     

De routes lopen veelal door natuurgebieden en over prachtige landwegen en landgoederen. Houdt aub de natuur schoon en neem afval mee . Onderweg staan her en der wel vuilnisbakken .

FINISH

De finish is ook weer op het Dorpsplein. Meld u zich weer bij de startfinish tent, zodat we u de herinnering kunnen geven.

HERINNERING

We hebben inmiddels de 500 voorinschrijvingen bereikt en hebben 600 Saunabonnen en 600 speciale wandel 1-2 Daagse herinneringen ingekocht.  Na inschrijving is dus wel mogelijk, maar we kunnen niet garanderen dat men dan nog een herinnering ontvangt.  We overwegen nog hoe we de nainschrijvers daarin tegemoet gaan komen.

EHBO

We hebben tijdens dit weekend EHBO ingehuurd, zodat bij calamiteiten deze snel ter plekke kan zijn.  De weersomstandigheden zijn erg goed, dus we verwachten geen problemen mbt hitte of iets dergelijks.

TOT SLOT NOG WAT TIPS

–          Lees vooral de routes vanuit het boekje die u ontvangt. De pijlen zijn reeds geplaatst, maar ervaring leert dat vandalen nog wel eens de neiging hebben om ze weg te halen of te verhangen. Let op. De pijlen hebben allemaal een logo , die rechtop staat in de richting van de pijl. Mocht deze dus anders staan, ga er dan vanuit dat deze is verhangen. Neem dan vooral het routeboekje erbij

–          Zorg ook voor eigen drinken en evt wat eten voor onderweg en neem wat geld mee.

–          Let op de aanbiedingen in het routeboekje die de horeca heeft gedaan.

–          Let goed op de verkeersregels en loop veilig en defensief (links van de weg buiten de bebouwde kom, zodat u het verkeer ziet aankomen)

–          Geniet volop!

VERDER WENSEN WE U ALVAST VEEL WANDELPLEZIER EN VEEL MOOI WEER HET KOMENDE WEEKEND!

Inschrijven

Je kunt alleen nog inschrijven op de zaterdag en zondag zelf bij de tent op het dorpsplein in Twello (start en finish)

Je kunt deelnemen aan 1 route op zaterdag, 1 route op zondag of op beide dagen een route kiezen. Als je hebt ingeschreven houden we je op de hoogte via nieuwsbrieven over alles wat relevant is. De kosten voor deelname varieren per afstand .

 • 5 km     zaterdag  5,00 euro , zondag 5,00 euro, beide dagen  9,00 euro (jeugd tot 16 jaar mag gratis mee!)
 • 10 km   zaterdag  7,00 euro, zondag 7,00 euro, beide dagen 12,50 euro (jeugd tot 16 jaar mag gratis mee!)
 • 15 km   zaterdag  9,00 euro, zondag 9.00 euro, beide dagen 15 euro (jeugd tot 16 jaar mag gratis mee!)
 • 20 km  zaterdag 11.00 euro, zondag 11.00 euro, beide dagen 17,50 euro (jeugd tot 16 jaar mag gratis mee!)
 • 25 km  zaterdag  12,50 euro, zondag 12,50 euro, beide dagen 20,00 euro (jeugd tot 16 jaar mag gratis mee!)

Honden mogen , mits aangelijnd, gratis meelopen! Ben je jonger dan 16? Dan hoef je niet in te schrijven en mag je gratis meedoen!

 

 

 

Wandel 1-2 daagse Twello wordt gesponsord door

Met uw deelname aan 'Wandel 1-2 daagse Twello' gaat u akkoord met onze Algemene Voorwaarden.