Ultimate Trail Bussloo (verslag)

  • 25 augustus 2019
  • 24 augustus 2019 00:00
  • Pitch & Putt Bussloo
  • 500

Op zondag 25 augustus werd voor de allereerste keer een trail run georganiseerd op Bussloo door Start Finish Evenementen. Met bijna 500 deelnemers en schitterend weer was het evenement een doorslaand succes. Deelnemers konden kiezen uit 1, 2 of 3 rondes van 6 kilometer, over strand, door water, door sloten en door het bos.

Met een temperatuur van richting de 30 graden was het al flink warm en de stukken lopen/waden door het water zorgden voor de nodige verkoeling voor de deelnemers.

Vanwege de drukte op Bussloo in verband met het warme weer, is het parcours noodgedwongen nog een stuk ingekort en zijn er een paar obstakels uitgelaten. Desalniettemin mogen we terugkijken op een zeer geslaagde eerste trail run, die volgend jaar zeker een gevolg gaat krijgen en nóg beter zal worden!

Bekijk en download hier alle foto’s!

Hoofdsponsors

Video's

Sponsoren

Hoofdsponsors

Informatie

Starttijden

We starten om 10.00 uur met alle afstanden. Aan je startnummer kun je zien wie welke afstand loopt!

Verzorging

Onderweg en bij de finish hebben we een drankpost met sportdrank, water en fruit. Douchen kan (alleen met koud water) bij de stranddouches van Bussloo nabij start en finish. Omkleden kan in een van de 4 kleedtenten nabij de start en finish. Pitch en Putt Bussloo is vanaf 8.30 uur geopend om jou of je supporters van een drankje of broodje te voorzien.

Parkeren op Bussloo

Helaas is parkeren op Bussloo niet gratis. Bij de inschrijving kun je een parkeerkaart kopen à 5 euro, die we samen met je startbewijs opsturen. Dit voorkomt lange wachtrijen bij de parkeerautomaten.

Ultimate Trail Bussloo (verslag) wordt gesponsord door

Met uw deelname aan 'Ultimate Trail Bussloo (verslag)' gaat u akkoord met onze Algemene Voorwaarden.