De inschrijving sluit over...

Ultimate Trail Bussloo

 • 25 augustus 2019
 • 24 augustus 2019 00:00
 • Pitch & Putt Bussloo
 • 500

Op zondag 25 augustus is het zover: dan organiseren we de eerste Ultimate Trail Bussloo! Op een uitdagend parcours trotseer jij de natuurlijke elementen die Bussloo rijk is, de route loopt dwars door zand, bos en water, over heuvels en door sloten. Durf jij het aan om tot het uiterste te gaan?

Wat is de ultimate Trail precies? Een obstacle race? een trail?
Het is geen obstacle run! Je start op het strand voor Pitch en Putt.   Het gehele parkoers is afgezet met lint en hekken. Je loopt langs de botenhelling over het gras richting het kinderstrand. Daar ga je via een  glijbaan het dijkje af en loop je door het water naar en van het eilandje (water is daar 60cm diep). Eenmaal weer op het strand ga je richting de Sauna Thermen Bussloo. Daar aangekomen ga je via het paardenpad én door droge en half natte slootjes terug richting Pitch en Putt. Daar aangekomen kun je even wat drinken bij de drankpost om vervolgens via een grasland weer  richting   het water te gaan. Bij het water aangekomen ga je vanaf het strand ongeveer 150 meter door het water (60 cm) en klim je weer de kade op. Na enkele honderden meter over het gras ga je het laatste gedeelte richting finish. Deels door het water (kort aan de kant , dus max 20 cm water), deels over het zware strand. Loop je de 6 km, dan ben je bij de finish. Ga je voor de 12 of 18 km, dan ga je de volgende ronde in.

Al met al kun je deze trail met recht een Ultimate Trail noemen!  Niet voor mietjes, maar voor iedereen goed te doen en een super uitdaging!

Je kunt kiezen uit 3 ultieme uitdagingen:

 • De powerrace van 6 kilometer
 • De power endurance race van 12 kilometer (2 rondes)
 • Of de ultimate endurance race van 18 kilometer (3 rondes)

Bij je inschrijving krijg je…

Iedere deelnemer krijgt een dagje Sauna van Thermen Bussloo aangeboden. Bovendien ontvangt iedere deelnemer een ULTIMATE TRAIL BUSSLOO shirt! Dit is bij de inschrijving inbegrepen. Daarnaast maken we een finishfoto van iedere deelnemer of groep deelnemers. Bovendien hebben we fotografen op diverse plekken bij de obstakels die de race vastleggen. De foto’s zijn naderhand gratis te downloaden.

Je kunt nog inschrijven! We willen maximaal 500 deelnemers voor deze 1e editie . Daarna sluit de inschrijving.

De prijzen zijn:

 • 6 km € 25
 • 12 km € 27,50
 • 18 km € 30

Inschrijven

Inschrijven kan tot 24 augustus via de website inschrijven.nl. Je kunt daarbij direct aangeven welke maat shirt je wilt.

Na-inschrijving is daarna alleen mogelijk op de dag zelf tegen hetzelfde tarief, echter zonder shirt!

Hoofdsponsors

Inschrijven

Prijzen en afstanden:

 • 6 km € 25
 • 12 km € 27,50
 • 18 km € 30

Inschrijven

Inschrijven kan tot 24 augustus via de website inschrijven.nl. Je kunt daarbij direct aangeven welke maat shirt je wilt. Na-inschrijving is daarna alleen mogelijk op de dag zelf tegen hetzelfde tarief, echter zonder SHIRT!

 

Sponsoren

Hoofdsponsors

Informatie

Starttijden

We starten om 10.00 uur met alle afstanden. Aan je startnummer kun je zien wie welke afstand loopt!

Verzorging

Onderweg en bij de finish hebben we een drankpost met sportdrank, water en fruit. Douchen kan (alleen met koud water) bij de stranddouches van Bussloo nabij start en finish. Omkleden kan in een van de 4 kleedtenten nabij de start en finish. Pitch en Putt Bussloo is vanaf 8.30 uur geopend om jou of je supporters van een drankje of broodje te voorzien.

Parkeren op Bussloo

Helaas is parkeren op Bussloo niet gratis. Bij de inschrijving kun je een parkeerkaart kopen à 5 euro, die we samen met je startbewijs opsturen. Dit voorkomt lange wachtrijen bij de parkeerautomaten.

Team estafette

Om de teamspirit van de Ultimate Trail Bussloo te verhogen hebben we een teamestafette! Samen loop je 18 kilometer , 3 ronden,  waarbij iedere deelnemer 1 ronde van 6 km voor zijn/haar rekening neemt. Samen zet je een topprestatie neer!

Na afloop ga je als team natuurlijk op de foto en ontvang je een gaaf Ultimate Trail shirt. Een teaminschrijving kost je slechts €60 voor 3 personen!

En uiteraard hebben we voor de winnende teams (mannen, vrouwen, gemengd) een fraaie prijs in de vorm een teamuitje Pitch en Putt Bussloo! + een eremedaille!

Inschrijfformulier estafette Trail Run


 • Als je meedoet aan de teamestafette doe je mee aan de 18 kilometer, waarbij iedere deelnemer 1 ronde voor zijn/haar rekening neemt. Iedere deelnemer krijgt een gratis t-shirt en saunabon.
 • Prijs: 60,00 €
 • 0,00 €

Ultimate Trail Bussloo wordt gesponsord door

Met uw deelname aan 'Ultimate Trail Bussloo' gaat u akkoord met onze Algemene Voorwaarden.