Route's

5km wandel- en hardlooproute

7.5km wandel- en hardlooproute

CHRISTMASNIGHT WALK OR RUN BUSSLOO (uitslagen)

  • 22 december 2018
  • 22 december 2018 19:45
  • Recreatiegebied Bussloo
Afstanden
  • 5km
  • 7.5km

Afgelopen zaterdag hebben we de eerste Christmas Night Walk or Run georganiseerd. En het was in alle opzichten magisch! Meer dan 2000 deelnemers hadden zich ondanks de harde regen verzameld op Bussloo. Toen het startschot viel hield het ineens op met regenen en zorgde de bijna volle maan, de duizenden lichtjes, de lasershow en lasereffecten en natuurlijk de muziek onderweg voor een prachtig en magische gebeuren. Alle deelnemers,  maar zeker alle vrijwilligers en sponsoren die dit mogelijk hebben gemaakt hartelijk dank!! Volgend jaar zeker weer!
Alle uitslagen en video’s kun je terugvinden op www.hardloopuitslagen.nl

Op zaterdagavond 22 december  organiseren we de Christmas Night Walk&Run Bussloo!  Een romantische en magische beleving wat hardlopen of wandelen tot een geweldige beleving maakt! De start is om 20.00 uur (hardlopen) en 20.05 (wandelen) en je kunt kiezen uit een route van 5 of 7,5 km. De route wordt aangegeven door duizenden lichtjes. Onderweg loop je door het magisch verlichte bos, luister je  naar prachtige muziek en koren, kun je even bijkomen bij de koek en zopietent en brengt de prachtige winteravond op Bussloo jou in extase! Na afloop kun je genieten bij Pitch en Putt van de kerstmuziek van One for All  . We kunnen maximaal 2000 wandelaars en hardlopers ontvangen, dus wees er snel bij en geef je op! klik op de button “inschrijven” hier rechts boven.

PS. OP VELER VERZOEK HEBBEN WE OP 3,5 KM EEN TOILETWAGEN GEREGELD! 

Afstanden
Je kunt deze avond kiezen voor de 5 of 7,5 km. Deze mag je wandelen of hardlopen.
De 5 km  en  7,5 km hardloopafstand heeft een tijdwaarneming en de uitslagen worden  opgenomen in www.hardloopuitslagen.nl. Je krijgt daarbij een persoonlijke finishfoto en een certificaat! Bovendien ontvangen de 3 eerst aankomenden op beide afstanden(dames en heren) een kerstpakket. De wandeldeelnemers ontvangen ook een chip en startnummer, zodat ook zij hun deelname later kunnen terugvinden!
De routes (5 of 7,5 km) gaan geheel over de verkeersvrije fietspaden, die met duizenden lichtjes jou de weg wijzen over een schitterend en magisch parkoers!

Inschrijfkosten
De inschrijfkosten bedragen 10 euro , willekeurig welke afstand of je wandelt of hardloopt. Hiervoor ontvang je wel een gratis dagje sauna bij Thermen Bussloo. Kids tot 16 jaar mogen voor 5 euro meedoen. We kunnen 2000 deelnemers hebben bij de voorinschrijving , dus schrijf je snel in.  De teller staat momenteel op 1830. (dinsdag 18 dec) Het zit bijna vol!

Nainschrijving
Op de dag zelf kunnen nog eens 200 deelnemers meedoen en zich via de nainschrijving aanmelden. Dit kan op zaterdag 22 december vanaf 18.00 uur bij Pitch en Putt Bussloo. Je betaalt dan wel 12 euro ipv 10 euro bij de voorinschrijving.

Herinnering
Iedere deelnemer op zowel de wandel- als hardlooproute ontvangt een gratis dagje sauna bij Thermen Bussloo!

After Party
Na afloop is er bij Pitch en Putt Bussloo de mogelijkheid om heerlijk bij te komen met live muziek door One for All.  Bovendien zorgen koren en muziek onderweg voor een prachtige sfeer!

Goede Doel
Dit jaar hebben we ook een goed doel aan dit evenement gekoppeld. Ons doel is dit jaar geld op te halen voor “het vergeten kind”  . We doen dit dmv een vrije donatie die je bij je inschrijving kunt geven. Zie www.inschrijven.nl

Maximaal aantal deelnemers is 2000!
Er kunnen aan dit evenement maximaal 2000 mensen deelnemen. Momenteel staat de teller op 1830 (dinsdag 18 dec). Schrijf je dus snel in! Zodra het aantal bereikt is sluit de inschrijving. Je kunt dan alleen nog deelnemen door op tijd bij de na inschrijving te zijn. Deze start op 22 december  om 18.00 uur bij Pitch en Putt Bussloo. De nainschrijving kost 12 euro en we hebben 200 kaarten hiervoor. Dus kom op tijd!

Lasershow
We hebben een schitterende lasershow weten te contracteren, die de waterplas Bussloo in een magisch lichtspel zal veranderen! Daarnaast zorgen we dat je op het parkoers telkens verrast wordt door lighteffects, muziek en gezang…

Koek en Zopie
Een winterevent is geen event zonder een koek en zopietent. Deze hebben we op 3,5 km , zodat je kunt genieten van water, thee, chocomelk, gluhwein en sportdrank. De snelle hardlopers worden uiteraard bij deze drankpost geholpen door de vele vrijwilligers die je thee, water en sportdrank aanbieden. Je mag natuurlijk ook stoppen voor de andere dranken…

Parkeren en uitrijkaarten
Het parkeren op Bussloo is helaas niet gratis. Leisurelands, de eigenaar van Bussloo, vraagt in de winter voor een parkeerplaats 3 euro. Wel hebben we ervoor gezorgd dat je de uitrijkaart (je kunt Bussloo gewoon oprijden) niet bij de automaat hoeft te kopen. Dat voorkomt lange wachtrijen. Bovendien is het bij de automaat donker.
Binnen bij Pitch en Putt hebben we een speciale uitrijkaart desk , waar je a contant (dus neem gelieve 3 euro gepast muntgeld mee) jouw uitrijkaart kunt kopen.
Om kosten te besparen kun je natuurlijk ook met de fiets komen of gezamenlijk rijden..

Vanaf ingang 1 zorgen borden en verkeersregelaars ervoor dat je op de juiste plek jouw auto of fiets kunt parkeren. Fietsen kunnen vlakbij Pitch en Putt Parkeren op de speciale fietsparkeerplaats. Auto’s worden verwezen naar parkeerplaats 1, 2 of 3.

Sponsoren en vrijwilligers

Een dergelijk evenement kan niet bestaan zonder de steun van vrijwilligers en sponsoren.
Allen hartelijk dank en klik eens op onderstaande sponsoren voor wat zij ook u te bieden hebben!

 

Video's

Informatie

Christmas Night Walk&Run Bussloo

START/FINISH: nabij Pitch en Putt Bussloo, Withagenweg 25 Wilp (Ingang 1 Recreatiegebied Bussloo)
AFSTANDEN: 5 km of 7,5 wandelen of hardlopen op een magisch verlicht parkoers (met duizenden lights!)
STARTTIJDEN: 5 en 7,5 km hardlopen start 20.00 uur, wandelen vanaf 20.10 uur.
INSCHRIJFKOSTEN: de inschrijfkosten bedragen 10 euro (voorinschrijving),(nainschrijving slechts 200 kaarten a 12 euro) willekeurig welke afstand je wandelt of hardloopt. Hiervoor ontvang je wel een gratis dagje sauna bij Thermen Bussloo.
PARKOERS: geheel verhard en verkeersvrij parkoers over de brede fietspaden rondom het meer van Bussloo. Zie deze link 
TIJDREGISTRATIE: we werken met het IPICO systeem. Een chip die je bevestigt op je schoen met een tie-rap. Deze ontvang je samen met je startnummer op de dag van de loop.
De tijdwaarneming meet de netto gelopen tijd zodoende hoef je niet persée vooraan te starten. Zodra je over de mat komt bij start en finish, word je tijd geregistreerd. De uitslag kun je daarna direct lezen op www.hardloopuitslagen.nl   
HERINNERING/EREPRIJZEN: 
iedere deelnemer ontvangt een gratis dagje Sauna bij Thermen Bussloo! 
Voor de 3 eerst aankomenden (dames en heren) op de hardloopafstanden hebben we ereprijzen in de vorm van kerstpakketten!
AFTER PARTY: na afloop kun je heerlijk vertoeven bij Pitch en Putt, waar Live Muziek verzorgd door One for All , is er onderweg warme chocomel, gluwwein en andere drinks de sfeer zeer gezellig zal maken! 
PARKEREN OP BUSSLOO: 
helaas is het parkeren op recreatiegebied Bussloo niet gratis.  Tijdens deze editie is dit 3 euro. De uitrijkaart is a contant te koop bij de desk (Pitch en Putt), zodat je niet bij de automaat hoeft te wachten. Tip: kom met meerdere in 1 auto, zodat je kosten bespaart.
KLEEDKAMERS/TOILETTEN: omkleden kan in de kantine van Pitch en Putt Bussloo, maar de ruimte is beperkt. Handiger is om je bij de auto om te kleden. De toiletten bevinden zich aan de buitenzijde van het gebouw. Helaas is er geen douchegelegenheid. Wel is er een toilet toegevoegd op 3,5 km!
INSCHRIJVEN: wil je meedoen met deze prachtige loop of wandeltocht, schrijf je dan in via www.inschrijven.nl

PS. OM DE LOOP GEHEEL SFEERVOL TE MAKEN, VRAGEN WE IEDERE DEELNEMER ZELF GÉÉN VERLICHTING TE DRAGEN TIJDENS DE WALK OF RUN.

 WE ZIEN JE GRAAG VERSCHIJNEN OP ZATERDAG 22 DECEMBER!

Uitslagen

De uitslagen van de 5 km en 7,5 km run komen direct na de Christmas run op deze pagina!
De uitslag van de vorige editie vind je onder de volgende link:

Glow run 2016 uitslag

Nieuws

Rondje Bussloo shared a post.

Midzomermarathon
Deze zomer meedoen aan de mooiste wegwedstrijd van Apeldoorn en omgeving? Doe dan mee aan de Midzomermarathon in Apeldoorn! Je kunt kiezen uit 5 afstanden: 7,5 - 14 - 21,1 - 28 - 42,2 kilometer!
Doe jij mee? inschrijven.nl/form/2019062900192-nl
...

De lente is aangebroken! Tijd om de hardloopschoenen uit de kast te halen 😁😁 Heb jij je al ingeschreven voor een van de vijf afstanden van de Midzomermarathon Apeldoorn? Van 7,5 kilometer tot marathon! 🏃‍♂️🏃‍♀️ De mooiste wegwedstrijd van Gemeente Apeldoorn en omgeving! #hardlopen #hardloopwedstrijd #marathon #halvemarathon INSCHRIJVEN: inschrijven.nl/form/2019062900192-nl

View previous comments

Linda Modderman, Bjorn Kiezenberg😁

1 day ago   ·  2

3 Replies

Avatar

Bas Oudshoorn

1 day ago

1 Reply

Avatar

Susanne Linthorst

23 hours ago
Avatar

Comment on Facebook

Rondje Bussloo created a poll.

Deze zomer gaan we op Bussloo een trail run organiseren. Een gave loop waarbij we gebruik maken van alle natuurlijke elementen van in en om Bussloo! Zou jij meedoen? #trailrun #trail #water #bos #bussloo
...

View previous comments

Wel als met tijdig aangekondigd wordt 😆

3 days ago
Avatar

Mike Westendorp leuk! Als het dan ook nog een keer in ons vrije weekend is..😂

5 days ago

1 Reply

Avatar

Nel? Jij doet t niet voor minder dan 40km zeker😜

5 days ago   ·  1
Avatar

Antonia Westenberg Irene Bakker-Wolbers Sandra van Nunspeet

6 days ago   ·  2
Avatar

Reinier Ter Beke

6 days ago   ·  1
Avatar

Ben benieuwd

6 days ago   ·  1
Avatar

Anouk Ebrecht deze?

6 days ago   ·  2

4 Replies

Avatar

Esther Salemink Lisanne Van den Hof Melissa Zegers Mike Schut Karin Nijhof-ter Horst Joyce Schut iets voor Henkie?

6 days ago   ·  2
Avatar

Anja Sturris Eva Sietsma Anne Sietsma Betsy Reugebrink Marjan de Greef

6 days ago   ·  2
Avatar

Eva! Misschien ook leuk!?!

6 days ago   ·  2

1 Reply

Avatar

Elvera Meussen mss iets voor ons!

6 days ago   ·  2

1 Reply

Avatar

Muriël Schrijver & Dyon Schrijver; wij doen mee toch?! 🏃‍♀️😄

6 days ago   ·  3

1 Reply

Avatar

Erg afhankelijk van datum.🤔

6 days ago   ·  1
Avatar

Is de route en afstand(en) al bekend. Hangt ook af van de datum. Maar lijkt mij leuk en zou de 1ste trailrun worden🏃

6 days ago   ·  1

2 Replies

Avatar

Echt wel!!

6 days ago   ·  1
Avatar

Ja maar wel afhankelijk van datum en kosten 🤔

6 days ago   ·  2

1 Reply

Avatar

Lianne Slot?

6 days ago   ·  2
Avatar

Sabine Kloosterboer Dijkgraaf

6 days ago   ·  2

3 Replies

Avatar

Superleuk, laat het dan niet ruim €50 kosten zoals met de vorige plannen

6 days ago

2 Replies

Avatar

Ik zeg jaaaa!

6 days ago   ·  1
Avatar

Ben meer een wandelaar ☺️

6 days ago   ·  1

1 Reply

Avatar

Doortje Dorien Eelco👆🏼

6 days ago   ·  1

1 Reply

Avatar

Ja gaaf! Nu maar hopen dat de datum schikt! 🤞🏻

6 days ago   ·  1
Avatar

Hoeveel km?

6 days ago

1 Reply

Avatar

Diane Van Braam-Hollander ,Daniel van Braam , Hilda Wermink

6 days ago   ·  1

2 Replies

Avatar

Comment on Facebook

Rondje Bussloo shared a post.

Op zoek naar een volgende uitdaging? Op vrijdag 26 april kun je meedoen met de Jumbo Dorpsloop Twello! Er is een kidsrun met diverse afstanden en de dorpsloop van 5 en 10 kilometer. Schrijf je in voor 5 april en ontvang en gratis hardloopshirt ‼️ Schrijf je vandaag nog in via: dorpslooptwello.nl #hardlopen #renjefit #jumbo #twello #hardloopwedstrijd
...

De Dorpsloop in Twello is na een paar jaar van afwezigheid weer terug! Op vrijdagavond 26 april staat er zowel een kidsrun op het programma (500 meter - 1000 meter - 2500 meter) en voor senioren een parcours van 5 of 10 kilometer. We lopen weer dwars door het gezellige centrum van Twello. Meedoen? Schrijf je snel in via: dorpslooptwello.nl

Op zoek naar een volgende uitdaging? Op vrijdag 26 april kun je meedoen met de Jumbo Dorpsloop Twello! Er is een kidsrun met diverse afstanden en de dorpsloop van 5 en 10 kilometer. Schrijf je in voor 5 april en ontvang en gratis hardloopshirt ‼️ Schrijf je vandaag nog in via: http://dorpslooptwello.nl #hardlopen #renjefit #jumbo #twello #hardloopwedstrijd

View previous comments

Daniëlle Duin-Nieuwenhuizen

1 week ago   ·  1

2 Replies

Avatar

Comment on Facebook

CHRISTMASNIGHT WALK OR RUN BUSSLOO (uitslagen) wordt gesponsord door

Met uw deelname aan 'CHRISTMASNIGHT WALK OR RUN BUSSLOO (uitslagen)' gaat u akkoord met onze Algemene Voorwaarden.