Route's

5 km hardlopen start 10.30 uur

7,5 km hardlopen start 10.30 uur

15 km hardlopen start 10.30 uur

6 km wandelen start 9.00 tot 10.00 uur

10 km wandelen start 9.00 tot 10.00 uur

16 km wandelen start 9.00 tot 10.00 uur

Rondje Thermen Bussloo – Lente editie

  • tot minstens 1 juni uitgesteld
  • 1 juni 2020 00:00
  • Strandhuys De Enk , Recreatiegebied Bussloo, ingang 3
Afstanden
  • 5 km hardlopen
  • 7,5 km hardlopen
  • 15 km hardlopen
  • 6 km wandelen
  • 10 km wandelen
  • 16 km wandelen

Maatregelen Coronavirus

In verband met de afgekondigde maatregelen vanuit overheid en RIVM kunnen we het Rondje Thermen Bussloo van zondag 29 maart helaas niet door laten gaan.

Het evenement wordt verplaatst naar een nader te bepalen datum, onder voorbehoud van de ontwikkelingen rondom Corona. Je inschrijving blijft geldig voor dit evenement.

We betreuren deze ontwikkeling enorm, maar kunnen helaas niet anders om gezondheid en veiligheid te garanderen van onze deelnemers.

Hoofdsponsor

Sponsoren

Hoofdsponsor

Subsponsors

Informatie

Op zondag 29 maart is het weer tijd voor het Rondje Thermen Bussloo! Je kunt weer kiezen uit hardlopen en wandelen. Geniet bij dit kleinschalige evenement van de prachtige natuur die Bussloo te bieden heeft.

5 km, 7,5 km  of 15 km hardlopen
De routes gaan over prachtige verharde wegen en fietspaden rond en in de omgeving van Recreatiegebied Bussloo. (zie het menu routes hierboven)
Iedere route wordt duidelijk aangegeven met pijlen. Bovendien zorgen voorfietsers, achterfietsers en verkeersregelaars ervoor dat je veilig en goed jouw loop kunt doen.

6 km, 10 km of 16 km wandelen
De wandelaars gaan via de Posterenk, het Wolbos en het Fliertdal. De 10 en 16 km gaan bovendien door de IJsselvallei om vervolgens weer op Bussloo terecht te komen. De routes worden goed bepijld en gaan over verharde, onverharde fiets- en bospaden en over kleine landwegen.

Starttijden
Hardlopen:
alle afstanden start om 10.30 uur
Wandelen:
gestart kan worden vanaf 9 uur tot uiterlijk 10.30 uur op alle afstanden.

Start en finishlocatie gewijzigd
De start en finishlocatie is voortaan vanaf Strandhuys De Enk (voorheen Kiosk De Snenge), oprit 3 van recreatiegebied Bussloo (ter hoogte van de Enkweg in Posterenk). Borden verwijzen u vanaf de snelweg A1 en A 50 richting de start en finishlocatie. We hebben gekozen voor deze nieuwe start en finishlocatie om mooiere routes te kunnen aanbieden. Het rondje Bussloo van 7,5 km blijft bestaan. De routes 5 en 15 km hardlopen en 6, 10 en 16 km wandelen zijn daarentegen een stuk aantrekkelijker geworden.

Gratis kopje koffie of thee bij de start of finish.
Iedere deelnemer (zowel hardlopen als wandelen) ontvangt een consumptiemunt voor een gratis kop koffie of thee bij Strandhuys De Enk. Bovendien is na afloop het overdekte terras van het strandhuis geopend voor een gezellig drankje of hapje.

Drankposten
Op de  15 km hardlopen hebben we op 7,5 km een drankpost met water of sportdrank en banaan.
Op de  10 km en 16 km wandelen hebben we respectievelijk 1 en 2 drankposten ingericht. Hier kun je genieten van koffie, thee, water, koek en cake.
Bij de finish hebben we bovendien een drankpost ingericht met water, sportdrank en thee.

Toiletten en kleedkamers
Bij de start en finish is voldoende toiletgelegenheid. Bovendien hebben we voor de wandelaars op de 10 en 16 km een toiletgelegenheid op 6 km.(bij de drankpost) . Op de 16 km kun je bovendien op 12 km naar het toilet wanneer je bij Bakker Bril naar binnen gaat.
Kleedkamers zijn niet aanwezig. Wel kun je jouw spullen in bewaring geven bij het Strandhuis.

Medaille en SaunaVoucher van Thermen Bussloo
Iedere deelnemer zowel bij de wandelaars als bij de hardlopers ontvangen in 2020 bij ieder rondje Bussloo een medaille en een gratis dagje Sauna bij Thermen Bussloo.
Zodra je hebt ingeschreven ontvang je van ons de code om jouw dagje sauna te verzilveren. Je hoeft dus niet te wachten tot na de datum van deelname.

Prijzen
Bij het hardlopen zijn er ereprijzen voor de nrs 1,2 en 3 op alle afstanden. Zowel bij de dames als bij de heren.

Rondje Thermen Bussloo – Lente editie wordt gesponsord door

Met uw deelname aan 'Rondje Thermen Bussloo – Lente editie' gaat u akkoord met onze Algemene Voorwaarden.