De inschrijving sluit over...

Route's

5 km

7,5 km

10 km

15 km

Rondje Thermen Bussloo Herfst (uitslagen)

 • 13 oktober 2019
 • 12 oktober 2019 18:00
 • Pitch & Putt Bussloo
Afstanden
 • 5 km
 • 7,5 km
 • 10 km
 • 15 km
Afgelopen voorjaar hebben we het eerste vernieuwde Rondje Thermen Bussloo georganiseerd. Ondanks de regen was het een geweldig succes. Maar liefst 850 deelnemers liepen mee. Naast het hardlopen wat we al jaren organiseren hebben we nu ook de routes geopend voor wandelaars! Bussloo is 1 van de mooiste recreatiegebieden van Nederland en het wandelen en hardlopen is er geweldig om te doen! En in oktober mogen de honden ook mee.

Afstanden

We hebben ten opzichte van de 1e vernieuwde editie de routes enigszins aangepast en verbeterd.
 • 5 km      starttijd 10.00 uur, wandelen 10.10 uur
 • 7,5 km   starttijd 10.00 uur, wandelen 10.10 uur
 • 10 km    starttijd 10.00 uur, wandelen 10.10 uur
 • 15 km    starttijd 10.00 uur, wandelen 10.10 uur

Voorzieningen

We hebben  drank- en rustposten op het parkoers. We bieden daar koffie, thee, water en sportdrank aan voor de wandelaars en  water en sportdrank  voor de hardlopers. Voor de 5, 7,5 en 10 km is dat ongeveer halverwege de route. Voor de 15 km hebben we 2 drank- en rustposten ingericht. Beide posten zijn voorzien van toiletten en zitplaatsen. Bovendien kun je bij de start en finish gebruik maken van de faciliteiten en de kantine van Pitch en Putt Bussloo.
De hardlopers worden van sportdrank of water voorzien dmv drankpostmedewerkers die de gewenste dranken aanreiken.
Bij de drankposten bieden we tevens fruit aan (bananen en sinaasappelen)

Herinnering

Iedere deelnemer ontvangt een Rondje Thermen Bussloo medaille.  Daarnaast ontvangt iedere deelnemer een saunavoucher van Thermen Bussloo.

Early Bird inschrijving

Wanneer je voor 1 oktober inschrijft sturen we de saunavoucher al vast naar je op! Dan kun je al eerder gebruik maken van Thermen Bussloo! Je ontvangt de saunabon binnen 2 weken na inschrijving.
 
Inschrijven na 1 oktober: wanneer je na 1 oktober inschrijft ontvang je de saunabon bij het afhalen van je startbewijs op de dag zelf.
Parkeren op Bussloo  Helaas is parkeren op Bussloo niet gratis. Een parkeerkaart kost 3 euro. Je kunt bij inschrijving nu ook jouw parkeerkaart reeds aanschaffen. Bij het afhalen van je startnummer op de dag zelf ontvang je dan ook de uitrijkaart.

Doe mee voor stichting Beat Batten!

Stichting Beat Batten zet zich in voor onderzoek voor kinderen met de ziekte Batten. De ziekte van Batten (Batten Disease) is de benaming voor een groep erfelijke stofwisselingsziekten die vrijwel uitsluitend voorkomt bij kinderen. In Nederland wordt 1 op de 50.000 kinderen getroffen door Batten. Wereldwijd is dat 1 op de 25.000 kinderen en er is op dit moment nog geen genezing mogelijk!!

Wij vinden het mooi om iets terug te doen voor de maatschappij en koppelen daarom ons evenement graag aan deze bijzondere stichting.

Je kunt direct een donatie doen aan de stichting, of zelf een actie starten als jij meeloopt met het Rondje Thermen Bussloo op 13 oktober. Je kunt dan mensen in jouw omgeving te vragen om jou weer te sponsoren! Zo loop je al je kilometers daadwerkelijk voor een heel goed doel!

Klik hier om te doneren óf om zelf een actiepagina aan te maken en een eigen inzamelingsactie te beginnen!

Hoofdsponsor

Inschrijven

Early Bird inschrijving

Wekelijks worden de Saunavouchers aan de inschrijvers van desbetreffende week opgestuurd per email.   Je ontvangt de saunabon dus minimaal binnen 2 weken na inschrijving.
 

Nainschrijving op de dag zelf:

Nainschrijven op de dag zelf (13 oktober) kan vanaf 9.00 uur in de kantine van Pitch en Putt Bussloo. Let wel, de inschrijfprijs is dan voor ieder onderdeel 10 euro!  De saunavoucher ontvang je ook binnen 1 week na 13 oktober via de email.

Parkeren op Bussloo  Helaas is parkeren op Bussloo niet gratis. Een parkeerkaart kost 3 euro. Je kunt bij inschrijving nu ook jouw parkeerkaart reeds aanschaffen. Bij het afhalen van je startnummer op de dag zelf ontvang je dan ook de uitrijkaart. Heb je nog geen uitrijkaart, dan kun je deze bij de automaat op de parkeerplaats van Bussloo aanschaffen a 3 euro.
Kosten
 • 5 km wandelen of hardlopen – € 7,50 (na inschrijving 10 euro)
 • 7,5 km wandelen of hardlopen – € 8  (na inschrijving 10 euro)
 • 10 km wandelen of hardlopen – € 8,50 (na inschrijving 10 euro)
 • 15 km wandelen of hardlopen – € 9 (na inschrijving 10 euro)

Inschrijven

Sponsoren

Hoofdsponsor

Subsponsors

Foto's

Spieker Sportfotografie heeft foto’s gemaakt tijdens de loop. Check snel of jij ertussen staat!
Een foto kun je ook nabestellen via deze website, voor 2,50 ontvang je hem op hoge kwaliteit!

Rondje Thermen Bussloo Herfst (uitslagen) wordt gesponsord door

Met uw deelname aan 'Rondje Thermen Bussloo Herfst (uitslagen)' gaat u akkoord met onze Algemene Voorwaarden.