De inschrijving sluit over...

Voorster Nieuws Nieuwjaarsduik Bussloo

  • 1 januari 2020
  • 31 december 2019 00:00
  • Recreatiegebied Bussloo - Strand 1 ingang Withagenweg Bussloo

1 januari 2020

Op 1 januari 2020 om 13.30 uur gaan we weer massaal het nieuwe jaar en het nieuwe decennium  2020 induiken. Wat tot 2012 stopte gaan we nu weer als traditie terug laten keren! Voor €7,50 p.p. doe je mee! Deelnemers onder de 16 jaar doen gratis mee! Zij hoeven zich niet in te schrijven , maar kunnen gewoon (mee)komen.
Willen zij ook een muts, dan kan men deze ter plaatse kopen voor 4 euro.

Recreatieplas Bussloo is de ideale plek hiervoor

Recreatiegebied Bussloo is prachtig centraal gelegen tussen de steden Deventer, Apeldoorn en Zutphen en leent zich uitstekend om gezamenlijk hier het jaar 2020 sportief en gezond te beginnen met een frisse duik in het frisse water van Bussloo!
We houden de duik op strand 1 (ingang 1 Withagenweg) waar ook Pitch en Putt Bussloo gelegen is. Gemakkelijk te bereiken en je kunt je auto vlakbij parkeren op de vele parkeerplaatsen aldaar. KOM OP TIJD! IVM FILE VOOR DE SLAGBOOM NAAR DE PARKEERPLAATS! WE STARTEN OP DE AANGEGEVEN TIJD!

We gaan er een feestje van maken!

Op 1 januari gaan we dit strand omtoveren tot een prachtig aangeklede aanlooproute naar het heerlijke frisse water van Bussloo. Dit doen we uiteraard met muziek en een heus dweilorkest. We gaan een superleuke warming up verzorgen op het strand en uiteraard na afloop “verzorgen”we je met warme chocomelk, gluhwein, thee en natuurlijk een oliebol of appelflap!

 

Muts, saunabon  voor iedereen

Iedere deelnemer krijgt een saunabon van Thermen Bussloo en een heerlijke gebreide muts (we hebben  meerdere kleuren) zonder reclame, zodat je deze ook “gewoon” kunt dragen!

 

Kleedruimte en toiletten

We zorgen voor omkleedtenten voor zowel dames als heren. Je kunt bij ons jouw waardevolle spullen in bewaring geven.  Je krijgt een bandje om met een nummer erop. Deze hangen we ook aan jouw tas.  Direct na de duik kun je jouw tas weer ophalen.

We hebben uiteraard ook voldoende toiletruimte.

Parkeren op Bussloo

Helaas is parkeren op Bussloo niet gratis. In de winter betaal je 3 euro voor een uitrijkaart (oprijden op Bussloo kan altijd). Deze kun je bij de parkeerautomaten op de parkeerplaatsen halen. Dit kan alleen met Pin! 
Tip: kom zoveel mogelijk gezamenlijk naar Bussloo om parkeerkosten uit te sparen

 

Hoofdsponsor

Inschrijven

DE VOORINSCHRIJVING IS GESLOTEN! 

JE KUNT MORGEN VANAF 12.30 UUR NOG INSCHRIJVEN A CONTANT BIJ PITCH EN PUTT BUSSLOO, ALWAAR OOK DE DUIK IS OM 13.30 UUR. 

Deelname aan de Voorster Nieuws Nieuwjaarsduik kost €7,50 en daarvoor krijg je een muts (zolang de voorraad strekt, we hebben nog 70 mutsen over voor de nainschrijving) , een saunabon, Koek en Zopie en veel lol !

Kinderen onder de 16 jaar mogen gratis meedoen en hoeven zich niet in te schrijven! Willen ze ook een muts, dan kunnen ze deze ter plekke aanschaffen voor 4 euro (ook zolang de voorraad strekt)

DUIK JIJ MEE 2020 IN?

 

 

Inschrijven

Sponsoren

Hoofdsponsor

Subsponsors

Voorster Nieuws Nieuwjaarsduik Bussloo wordt gesponsord door

Met uw deelname aan 'Voorster Nieuws Nieuwjaarsduik Bussloo' gaat u akkoord met onze Algemene Voorwaarden.