De inschrijving sluit over...

Route's

7,5 km 15 km Rondje Bussloo

Rondje Bussloo Herfst Editie (UITSLAGEN)

  • 21 oktober 2018
  • 20 oktober 2018 18:00
  • 500 deelnemers
Afstanden
  • 7,5 km 15 km

De uitslagen van het rondje Bussloo Herfsteditie staan inmiddels online. Klik hier voor jouw uitslag, jouw finishfoto en jouw certificaat!

Het Rondje Bussloo is een begrip in de hardloopwereld. Al sinds de jaren 90 wordt op het Recreatiegebied Bussloo die loop georganiseerd. Aanvankelijk door zwemvereniging Proteus en sinds 2005 door TITUS Events. Het rondje van 7,5 km is de perfecte ronde voor iedere hardloper en hardloopster om zijn of haar kunnen te testen. Vandaar dat TITUS Events sinds 10 jaar begonnen is om deze loop 4x per jaar te organiseren, zodat een ieder zichzelf kan testen op een ronde onder soortgelijke omstandigheden.

IEDER KWARTAAL EEN EDITIE

Ieder kwartaal organiseren we een editie. We starten dit jaar op zondag 11 maart as. met de lente-editie. Op zondag 8 juli volgt dan de zomereditie en op zondag 21 oktober de herfsteditie. De laatste wintereditie wordt een heel speciale! Op zaterdag 22 december houden we namelijk de Christmas-Night-Walk/Run.

Hoofdsponsors

Inschrijven

Inschrijven voor het rondje Bussloo kan via www.inschrijven.nl . Dat kan tot zaterdagavond 20 oktober 18.00 uur. Na inschrijving is mogelijk vanaf 9 uur bij Pitch en Putt Bussloo tot 10.15 uur.    We kunnen maximaal 500 deelnemers hebben, dus schrijf je op tijd in! Enne, mocht je onverhoopt niet kunnen meedoen, dan is je inschrijfgeld niet weggegooid. Een email sturen en je ontvangt sowieso de saunabonnen.

De kosten voor deelname zijn 10 euro. Hiervoor ontvangt iedere deelnemer een gratis dagje Sauna, een handdoek + bruto/netto tijdregistratie via het Ipicosysteem.

Inschrijven

Sponsoren

Hoofdsponsors

Informatie

HERFST EDITIE

NAINSCHRIJVEN IS OP 21 OKTOBER NOG MOGELIJK TOT 15 MIN VOOR AANVANG VAN DE LOOP BIJ PITCH EN PUTT BUSSLOO 

START/FINISH: nabij Pitch en Putt Bussloo, Withagenweg 25 Wilp (Ingang 1 Recreatiegebied Bussloo)
AFSTANDEN:  7,5 km (1 ronde)  en 15 km (2 ronden)
STARTTIJDEN: 7,5 km én 15 km  om 10.30 uur
INSCHRIJFKOSTEN: de inschrijfkosten bedragen 10 euro. Hiervoor ontvangt iedere deelnemer een gratis dagje sauna en een badhanddoek.
PARKOERS: geheel verhard en verkeersvrij parkoers over de brede fietspaden rondom het meer van Bussloo. Zie deze link 
TIJDREGISTRATIE: we werken met het IPICO systeem. Een chip die je bevestigt op je schoen. Deze ontvang je samen met je startnummer op de dag van de loop.
De tijdwaarneming meet de netto gelopen tijd. Zodoende hoef je niet persée vooraan te starten. Zodra je over de mat komt bij start en finish, word je tijd geregistreerd. De uitslag kun je daarna direct lezen op www.hardloopuitslagen.nl   
HERINNERING/EREPRIJZEN: 
iedere deelnemer ontvangt per editie een mooie herinnering! Voor 2018 is dat een fraaie badhanddoek! 
Voor de 3 eerst aankomenden (dames en heren) op beide afstanden hebben we ereprijzen in de vorm van bekers! 
PARKEREN OP BUSSLOO: 
helaas is het parkeren op recreatiegebied Bussloo niet gratis.  In de wintermaanden (lente/herfst/winter editie) is het parkeergeld 3 euro per auto. Tijdens de zomereditie is dit zelfs 5 euro. We gaan dan ook het parkeergeld compenseren en geven iedere autobezitter een extra gratis saunabon  t.w.v. 33,50! Deze bon geven we aan de chauffeurs bij de toegangspoort van Recreatiegebied Bussloo (ingang 1). Het is raadzaam om zoveel mogelijk samen te reizen of als je in de buurt woont om met de fiets te komen, om zo kosten te besparen
KLEEDKAMERS/TOILETTEN: omkleden kan in de kantine van Pitch en Putt Bussloo. De toiletten bevinden zich aan de buitenzijde van het gebouw. Helaas is er geen douchegelegenheid. (Uiteraard mag je een duik nemen in het prachtige meer!)
INSCHRIJVEN: wil je meedoen met deze prachtige loop, schrijf je dan in via www.inschrijven.nl  

 WE ZIEN JE GRAAG VERSCHIJNEN OP ZONDAG 21 oktober AS!

Uitslagen

Op de links hieronder vind je de uitslagen van de laatste edities van Rondje Bussloo .

Bij de laatste edities kun je ook jouw finishfoto + jouw eigen certificaat terugvinden!

LENTEEDITIE 2018 

ZOMEREDITIE 2018

HERFSTEDITIE 2018

Zodra de uitslagen bekend zijn kunt u op deze pagina en uitslagen.nl terugkijken.

Rondje Bussloo Herfst Editie (UITSLAGEN) wordt gesponsord door

Met uw deelname aan 'Rondje Bussloo Herfst Editie (UITSLAGEN)' gaat u akkoord met onze Algemene Voorwaarden.